Xbox Live og PlayStation Plus

Slik sparer du penger på spillabonnement

Det er ikke alltid lurest å kjøpe gjennom Sony og Microsoft.

SPILLABONNEMENT: Det er penger å spare hvis du kjøper Xbox Live Gold og PlayStation Plus via en tredjepart. Foto: Produsentene
SPILLABONNEMENT: Det er penger å spare hvis du kjøper Xbox Live Gold og PlayStation Plus via en tredjepart. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken annonserte Sonys spillavdeling at prisen på PlayStation Plus-abonnement øker fra og med 1. august. Fra den datoen blir det snaut 100 kroner dyrere å være årsabonnent på spilltjenesten.

Samtidig øker prisene på måned- og tremånedersabonnement på henholdsvis 20 og 35 kroner.

Hvis du ønsker å spare noen kroner på PlayStation Plus, gjør du lurt i å kjøpe et nytt abonnement før 1. august. Da betaler du 485 kroner i stedet for 580 kroner for et abonnement som varer i 12 måneder. Du kan også kjøpe flere «årskort» og legge det til i kontoen din.

I skrivende stund er det forresten rimeligst å kjøpe PlayStation Plus-abonnement via en tredjepart. Både Elkjøp og Power selger et abonnement for 12 måneder for 429 kroner – da sparer du en femtilapp i året før prisstigningen.

Xbox Live

Det er også penger å spare for Xbox Live-kunder. 12 måneder med Xbox Live Gold koster 599 kroner hvis du kjøper det gjennom Microsoft, men også her er det lurt å ta turen til en elektronikkforretning. Det er flere kjeder som selger et tolvmånederskort for 499 kroner, som gjør at du sparer 100 kroner i året.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer