Slik spiller du musikken din på Wii

Den lille boksen er først og fremst elsket for de revolusjonerende kontrollerne. Her er nok en grunn!

Publisert
Sist oppdatert

Nintendo Wii er på alles lepper om dagen - den lille spillkonsollen fra det tradisjonsrike tv-spillselskapet ble alt annet enn tradisjonell: I stedet for å satse på tung grafikk og rå maskinkraft, valgte Nintendo å omdefinere måten vi spiller på.

Ikke at ikke Wii har andre ting å by på - blant annet kan du spille på nett, handle på nett og surfe på verdensveven. Det siste punktet kan du også utnytte på en slik måte at Wiien blir stuas nye mediesenter; i hvert fall med tanke på musikk, og det har vi tenkt til å se på i denne artikkelen.

1. Installere iTunes

For å få dette trikset til å virke, må du bruke iTunes som musikkavspillingsprogramvare, eller i hvert fall ha iTunes installert. Det får du tak i på Apples hjemmesider. Når du starter for første gang legger du til alle sangene dine i biblioteket, eventuelt de du har lyst til å dele.

2. Installere MyTunesRSS

MyTunesRSS er et program som lar deg tilgjengeliggjøre iTunes-musikken din på web. Det kjører som en webserver på maskinen din, og det er gjennom denne du senere skal koble opp Wiien. Du er selvsagt ikke bundet kun til Wii - du kan gjerne bruke en annen PC også; det være seg i hjemmenettverket eller på den du bruker på jobb.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer