Slik surfer du smartere

Maxthon legger seg oppå Internet Explorer, og gjør nettsurfingen til en langt mer ryddig, effektiv og elegant affære.

Publisert
Sist oppdatert

Det har skjedd pinlig lite med Internet Explorer de siste årene (bortsett fra stadig nye sikkerhetshull), og de første tegnene på sviktende markedsandeler begynner nå så smått å vise seg. Det er først og fremst takket være konkurrentene Mozilla og vår egen norske Opera - som begge har fått nye, glimrende funksjoner som Internet Explorer mangler.

Et spørsmål om kompatibilitet

Men det er fortsatt en hake ved å skifte nettleser, og det er manglende kompatibilitet. Det er ikke til å stikke under en stol at 99% av alle nettsider er laget med tanke på at de først og fremst skal vises korrekt i Internet Explorer, og selv om de andre nettleserne takler de aller fleste sidene uten problemer, risikerer du fortsatt at enkelte sider ser merkelige ut.

Det beste kompromisset mellom kompatibilitet og funksjonalitet, kan for øyeblikket være å installere en nettleser som bruker Explorer-motoren. Vi har tidligere omtalt AvantBrowser, som gjør nettopp det, og som gir verdens mest brukte nettleser en del av funksjonaliteten som Opera- og Mozilla-brukere har boltret seg med lenge allerede.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer