Slik tar du vare på oppdateringer

Ønsker du å laste ned oppdateringer for Windows, og ta vare på disse slik at du kan installere dem når du selv ønsker? Dette kan du gjøre via Windows Update katalogen til Microsoft.

Publisert
Sist oppdatert

Når du bruker Windows Update-tjenesten til Microsoft for å oppdatere Windows, installeres oppdateringene direkte. Ønsker du derimot å lagre oppdateringene, kan du laste dem ned fra Windows Update katalogen.

Windows Update katalogen

Gå til http://windowsupdate.microsoft.com/catalog i stedet for http://windowsupdate.microsoft.com/ som brukes ved vanlig oppdatering, og velg "Søk etter oppdateringer for Microsoft Windows-operativsystemer".

Du vil da få opp en dialogboks der du kan velge Windows-versjon og språk.

Bruk rullevinduet til å bla deg frem til riktig versjon. Er du usikker på hvilken Windows-versjon du har, kan du finne ut dette ved å høyreklikke på ikonet "Min datamaskin" på skrivebordet (eller startmenyen i XP) og velge Egenskaper.

Når du har valgt riktig versjon, klikker du på ”Søk”-knappen. Da får du et nytt rullevindu, der du skal velge hvilken type oppdateringer du ønsker å installere.

Klikk på ett av alternativene, og du får opp en ny liste med diverse oppdateringer. Bruk rullevinduet for å se flere alternativer. Klikk på oppdateringen du ønsker og videre på "Legg til". Klikk til slutt på "Nedlastingskurven".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer