Slik trimmer du Messenger

TIPS: Synes du den nye Messenger består av for mye stæsj og dilldall? Slik kan du enkelt fjerne elementene du ikke har bruk for!

Publisert
Sist oppdatert

Windows Live Messenger, tidligere kjent som MSN Messenger 8.0, ble lansert i endelig versjon i forrige uke. Messenger-nettverket er verdens desidert mest brukte, med over 1,5 millioner registrerte brukere bare her i Norge.

Forløperen til MSN Messenger og Windows Live Messenger heter ganske enkelt Windows Messenger. Denne kom som standard i Windows XP så langt tilbake som i 2001, og brukerne av denne kan kommunisere med problemfritt med brukerne av MSN Messenger og Windows Live Messenger, men med langt enklere funksjonalitet. Oppsiden har først og fremst vært et ryddig grensesnitt med få knapper og animasjoner.

Derimot kan de mange knappene og elementene som preger Windows Live Messenger-vinduet, virke forstyrrende for mange brukere. Samtidig er det mye av ekstrafunksjonene som kanskje sjelden eller aldri blir brukt.

Rensker opp grensesnittet

Det er her Clean Messenger kommer inn i bildet. Det lille programmet kan fjerne elementer, knapper og tekst du ikke ønsker skal vises i Windows Live Messenger.

Programmet er svært enkelt å bruke, og visualiserer på en grei måte i høyre del av programvinduet hvilke elementer som fjernes, før du trykker OK. Det er helt gratis, og kan lastes ned fra denne siden (1,5 MB).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer