Slik unngår du varsler om å oppgradere til Windows 10

Lite gratisprogram fikser biffen!

ETT TRYKK ER NOK: Gratisprogrammet Never 10 sørger for at du slipper stadige varsler og påminnelser om å oppgradere fra Windows 7 og 8.1 til 10. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
ETT TRYKK ER NOK: Gratisprogrammet Never 10 sørger for at du slipper stadige varsler og påminnelser om å oppgradere fra Windows 7 og 8.1 til 10. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til sommeren er det et helt år siden Microsoft slapp Windows 10 (ja, tiden flyr). I perioden fra lanseringen og frem til 31. juli, kan du oppgradere fra Windows 7 og 8.1 helt gratis.

Pusher deg til å oppgradere

For Microsoft handler det nå om å få flest mulig til å oppgradere, slik at de etter hvert kan pensjonere de gamle Windows-versjonene.

Bruker du for eksempel Windows 7, har du sikkert lagt merke til at du stadig oftere får varsler og påminnelser om at det er på tide å oppgradere.

Men hva om du ikke ønsker å oppgradere? Det kan være mange grunner til at man ønsker å la være.

Én grunn kan være utstyr og programvare som ikke fullt ut er kompatibelt, en annen kan rett og slett være erkjennelsen av at man ikke bør prøve å fikse noe som allerede fungerer.

LES OGSÅ: Slik får du den klassiske startmenyen i Windows 10

Svært enkelt å stoppe varslene

Nå har det kommet et lite verktøy som utviklerne Gibson Research hevder vil deaktivere alle varsler og oppfordringer om å oppgradere. Verktøyet kommer i form av et lite gratisprogram, som har fått det passende navnet Never 10.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer