Slipper du noen gang digital-TV-boks?

Noen gjør det, andre ikke. Vil det alltid være slik?

Publisert
Sist oppdatert

Fra å være et u-teknisk apparat som man slo på med en knapp og justerte volumet med en annen, har TV blitt en teknisk utfordring for mange. I størst grad gjelder det de som opplevde TVens barndom som en del av sin egen, men ikke bare for disse. Mange foretrekker enkle grep og vil helst slippe å forholde seg til at apparatene må betjenes med teknisk respekt og forståelse.

I Norge er det nok RiksTV med det digitale bakkenettet som har den største kontingenten av disse brukerne, de som ikke har vært så nysgjerrige på alt TV-verdenen har å by på at de har hengt seg på en kabel eller satelitt.

Derfor er det naturlig at de har tatt en del grep for å gjøre hverdagen enklere for en stor del av sine aktuelle og potensielle brukere, ved å gjøre det så enkelt som mulig å bruke produktet. Mange av oss som liker tekniske utfordringer setter dessuten også pris på enkle løsninger...

Sony er først

Sist høst skrev vi om problematikken rundt dette med en digitaltuner-boks til hvert TV-apparat, og konkluderte optimistisk med at TV-leverandørene etter hvert ville bygge inn disse funksjonene i TV-apparatet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer