Smart laserpeker og mus

En presentasjon er som regel en kombinasjon av å henvede seg til forsamlingen, skifte slide og å peke på lerretet. Det blir mye ekstra vandring av slikt. Logitech har laget en smart Bluetoothbasert løsning som frigjør deg fra dette.

Smart laserpeker og mus
Publisert
Sist oppdatert

Det er som kjent ikke alle presentasjoner som er like elegant gjennomført. Årsakene til dette er mange og interessante, men vi skal se bort fra det som hører hjemme i logopedens eller dramatikerens domener. Det tekniske er lettere å gjøre noe med.

PCen og PowerPoint har hjulpet til med å unngå mange av de tradisjonelle fadesene med opp/ned, speilvendte, sammenklistrede, krøllete transparenter i feil rekkefølge som stadig faller ned på gulvet. Likevel er det knotete å gå bort til PCen for å skifte slide og så tilbake for å snakke og peke. Det ideelle hadde kanskje vært en trådløs enhet som både var laserpeker, fjernkontroll av presentasjonen og mus. Det er et slikt produkt Logitech har laget.

Cordless Presenter

Selve enheten ser ut ovenfra som en litt lang og slank mus, men den har også et visst bananpreg. Den er behagelig i bruk, både når du holder den i hånden som laserpeker og når du bruker den som mus.

Vekten er 143 gram med batterier, det er 10 gram lettere enn den vanlige trådløse Logitech-musen vi vanligvis bruker.

Den har to bevegelige knapper og i mellom disse sitter to berøringsfølsomme opphøyde piler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer