Smart Logitech-mus for bærbare

For de som reiser mye med bærbar PC, er musen eller alternativene ofte et problem. Nå har Logitech kommet med en mus som gjør det langt lettere å ta med musen på tur, og den kan dessuten brukes på fly.

Smart Logitech-mus for bærbare
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange bærbare PCer på veien, og flere blir det. I dag er det over 117 millioner og det er ventet å stige til godt over 200 millioner i løpet av de nærmeste 3-4 årene. Blant disse er det svært mange som kan tenke seg et alternativ til pekeplate eller styretapp, men det er noen ekstra utfordringer for mus til bærbare.

Tråd eller ikke?

En trådløs mus er det ideelle, generelt sett, men det fungerer ikke som en generell løsning på bærbare. Hovedgrunnen til dette er selvsagt at den ikke kan brukes på fly. Alt som inneholder radiosender er forbudt å bruke, så da er det ikke mulig verken med vanlig radioteknikk, som de fleste trådløse mus opererer med, eller Bluetooth.

Vår erfaring med trådløse mini-mus er dessuten variabel, selv om førsteinntrykket var veldig positivt. Vi har hatt problemer med rekkevidden, og pluggen med antenne til å vippe ut kommer stadig borti ting. Forlengelseskabel er mulig, men det blir ingen elegant løsning.

Så en mus med ledning er nok både det sikreste og det enkleste. Men problemet er først og fremst ledningen, og muligheten for skade på linsen i den optiske sensoren under transport.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.