Test av Logitech MX Sound

Smart lyd til små rom

Disse høyttalerne kobles enkelt til både PC, TV, nettbrett og mobil - samtidig.

BRA LYD: Logitech MX Sound lar deg koble til fire eksterne kilder samtidig - to kablet og to trådløse. Foto: Bjørn E Loftås
BRA LYD: Logitech MX Sound lar deg koble til fire eksterne kilder samtidig - to kablet og to trådløse. Foto: Bjørn E Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du bor på hybel eller i en liten leilighet, vet du at produkter som kan løse flere oppgaver er gull verdt. En sofa som kan gjøres om til en seng er kanskje det mest velkjente eksempelet.

Har du i tillegg en PC-skjerm, kan den lett brukes som TV i disse strømmedager, og har du gått til innkjøp av en aktiv høyttaler, er det ikke sikkert du trenger noe mer for å fylle et lite rom med både levende bilder og god lyd.

Fire kilder samtidig

Logitech MX Sound er egentlig et par aktive PC-høyttalere på 2 x 12W. Den runde designen og størrelsen på 16 x 16 x 8 cm, kan imidlertid passe godt inn i et stuemiljø.

Høyttalerne skiller seg dessuten fra tradisjonelle PC-høyttalere ved at flere kilder kan være tilkoblet. To trådløse kilder kan være tilkoblet via Bluetooth hvis de befinner seg innenfor 10 meter fra høyttalerne (25 meter ved fri sikt), og i tillegg kan to kilder være tilkoblet analogt via kabel via minijack-inngangene på baksiden (3,5mm). En kabel på 1,5 meter følger med.

En annen elegant egenskap er at begge de trådløse enhetene kan være tilkoblet samtidig. Stopper du avspillingen på for eksempel mobilen, kan du i neste øyeblikk trykke play på nettbrettet. Ingen opp- og nedkobling er nødvendig, altså.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer