Smart mediespiller i lommeformat

SanDisk Photo Album er en minnekortleser med TV- utgang, som fungerer overraskende bra på mange måter. Men den har noen sæerheter også. Vi har testet.

Smart mediespiller i lommeformat
Publisert
Sist oppdatert

Noe av det første man bør kjøpe når man har anskaffet seg digitalkamera, er en rask USB kortleser til PCen. Det går i de aller fleste tilfeller langt raskere enn å koble kameraet til PCen, og er enklere å håndtere. Dessuten sparer du batteritid i kameraet, og sliter mindre på hengsler og lokk over kontaktene på kameraet.

Det finnes mange typer kortlesere, de aller fleste støtter mange forskjellige typer kort, og de koster noen hundrelapper.

Noen kortlesere har innebygd harddisk og mulighet for batteridrift, som er praktisk hvis man er ute og reiser og trenger noe å overføre dataene på når minnekortene er fulle.

Det finnes også mediespillere som har kortleser og harddisk og håndterer kortleser/fillagringsjobben i tillegg til avspilling av musikk og film.

Kortleserne med harddisk har en ulempe, de koster gjerne noen tusenlapper...

Men nå har SanDisk kommet opp med en ny variant av kortleser med ekstrafunksjoner, og gitt den navnet PhotoAlbum.

Leser, viser og spiller

Enheten er på størrelse med en litt stor fjernkontroll, og står støtt på små gummiføtter på undersiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.