Smart mikromus fra Microsoft

Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse. Navnet er langt og tungt, men denne musen er den beste miniløsningen vi har sett så langt.

Publisert
Sist oppdatert

Denne musen er en miniversjon av Wireless Optical Mouse, først og fremst laget med tanke på mobile brukere og bærbare PCer. Vi har virkelig sans for konseptet - som består av en USB-mottaker i tillegg til selve musen. Her er ingen kabler, og siden mottakeren kneppes på plass på undersiden av musen når den ikke er i bruk, slipper du å bekymre deg for at den blir borte under transporten. Den optiske føleren slås samtidig automatisk av for å spare batteriet.

Musen har for øvrig naturligvis skrollehjul (vertikalt) og to knapper. Den fås i to fargekombinasjoner, Winter Blue og Slate (sort).

Vårt inntrykk

Vi har tidligere testet en rekke mini-mus. Felles for de fleste av dem har vært dårlig ergonomi for voksne hender, noe som kan føre til muskelspenninger med tilhørende smerter etter en tids bruk. Dette blir neppe et problem med denne musen, den ligger godt i hånden, og den bratte vinkelen i fronten gjør at du ikke får følelsen av at den er vesentlig mindre enn en vanlig mus. Den er for øvrig både for venstre- og høyrehendte.

Virker på alt

Musen fungerer på det meste av underlag, vi har selv benyttet den mot laken, sofaputer etc. Det kan mange ganger være befriende å slippe å bruke pekeplaten på PCen, spesielt situasjoner som krever hyppig musebruk. Rekkevidden er oppgitt til ca 1 meter, dette er uansett ikke noe problem ved bruk mot bærbar PC.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer