Smart minneplugg fra Verbatim

U3 Smart Drive kaller Verbatim sin minneplugg med tilhørende programvare, for enkel og sikker flytting av data og programmer. Vi har testet.

Publisert
Sist oppdatert

Minneplugger er i utgangspunktet ikke noe spennende produkt. Det skal virke, være raskt og ellers ikke være belemret med noen irriterende egenskaper. Prisen skal også være akseptabel i forhold til kapasiteten, og mer er det vel egentlig ikke å si.

Feil. Sammen med den riktige programvaren kan minneplugger bli til nyttige verktøy, med egenskaper som åpner for nye måter å bruke flyttbar lagring på.

Kingston har en løsning med programvaren Migo, som gjør det enklere å flytte programmer, innstillinger og data. Vår test finner du her.

U3 - nesten som i gamle dager...

I gode gamle dager, i PCens barndom og ungdom, var det helt normalt å kunne kjøre programmer direkte fra diskett - eller annet lagringsmedium. Det var selvsagt langt raskere å kjøre dem fra harddisken på svimlende 20 Megabyte, men poenget var at det ikke var nødvendig med noen omstendelig installasjon, med registry, dll-filer, mengder av mapper og det hele.

Dette hadde sine begrensninger, men det var også svært praktisk. Inn med diskett og start programmet - klar til bruk.

U3 er et lokalt system som befinner seg på minnepluggen. Her installeres forskjellige spesielt tilpassede programmer, som dukker opp i minnepluggens oppstartsmeny. Herfra er det bare å starte programmene direkte, de behøver ikke installeres på PCen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer