Stack:

Smart nettleser til hjemmekontoret

Grupperer tjenestene - side om side om du vil.

KJEKK: Lei av alt for mange åpne faner i nettleseren? Stack grupperer de du bruker mest. Foto: Pål Joakim Pollen
KJEKK: Lei av alt for mange åpne faner i nettleseren? Stack grupperer de du bruker mest. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nesten rart å tenke på at vi i «gamle dager» bare hadde én nettleserfane, for vi regner med at flere enn oss gjerne har et dusin faner åpne i nettleseren til enhver tid.

Og det blir fort litt rotete. Derfor setter vi pris på Stack, som er en slags nettleser der fokuset er å gruppere tjenester – til vårt bruk har den vært perfekt på hjemmekontoret de siste dagene, og faktisk liker vi den enda litt bedre enn Franz, som vi skrev om for fire år siden.

Gruppér tjenester side om side

Sannsynligvis har du mange tjenester du bruker til daglig. For min del går all kommunikasjon på jobb via Slack (alternativ til Microsoft Teams), og vi planlegger publiseringen i et Google-dokument. Til e-post bruker jeg Outlook på jobb og Gmail privat, og jeg bruker tjenester som Twitter, Messenger, Google kalender, Google keep og mer til.

Stack kjører som en egen nettleser på PC-en, og her kan man da gruppere disse tjenestene. For eksempel har jeg gruppert Slack, publiseringsplanen og Linkpulse (som vi bruker for å se sanntidstrafikken på Dinside) slik at de ligger side om side, begge e-posttjenestene i en annen gruppe og både Exchange- og Google-kalenderen i en tredje.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.