Smart tastatur med ekstra knapper

Å trykke på knapper blir ofte brukt som symbol på at noe har nådd det ytterste nivå for enkelhet. Derfor er det fristende å ønske seg et tastatur hvor alt har sin knapp. I praksis blir dette alt for mange knapper, men et passende utvalg spesialknapper er kjekt å ha. Det er dette Trust har hatt i tankene da de konstruerte sitt Direct Access tastatur, som har fått egne knapper for direkte tilgang til de mest brukte funksjoner.

Smart tastatur med ekstra knapper
Publisert

I utgangspunktet er knappene satt opp for deg som liker å høre på musikk, ta opp lyd og bruke Internett, mens du jobber på PCen. Knappene gjør det enkel å skifte mellom disse oppgavene uten å glemme hva du egentlig driver med. Hurtigtastene, som er plassert helt øverst til høyre, har egne knapper for musikk, lyd og Internett.

I tillegg er det funksjoner for kaffepause (som aktiverer skjermspareren), og en Suspend-knapp for å sette PCen i dvale.

Installasjon og bruk

Det er nødvendig å installere programvare for at disse funksjonene skal virke. Installasjonen er så enkel som det er mulig å få til. Du kobler til tastaturet, starter PCen og kjører Setup-programmet fra diskettene. Så blir du bedt om å gjøre en omstart av maskinen og når maskinen startes opp på nytt virker alle knappene. Det gjorde det i hvert fall på vår maskin.

De fleste av knappene kan du definere om. Hvis du ikke bruker CD-spilleren og opptaksfunksjonene, kan disse knappene brukes til å starte andre programmer, eller faste dokumenter som så åpnes i sine tilhørende programmer. Når du endrer funksjonen blir denne endret i menyoversikten, som også har en egen knapp. Her har vi omdefinert Record til å starte Outlook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.