Smart tastatur med ekstra knapper

Å trykke på knapper blir ofte brukt som symbol på at noe har nådd det ytterste nivå for enkelhet. Derfor er det fristende å ønske seg et tastatur hvor alt har sin knapp. I praksis blir dette alt for mange knapper, men et passende utvalg spesialknapper er kjekt å ha. Det er dette Trust har hatt i tankene da de konstruerte sitt Direct Access tastatur, som har fått egne knapper for direkte tilgang til de mest brukte funksjoner.

Smart tastatur med ekstra knapper
Publisert

I utgangspunktet er knappene satt opp for deg som liker å høre på musikk, ta opp lyd og bruke Internett, mens du jobber på PCen. Knappene gjør det enkel å skifte mellom disse oppgavene uten å glemme hva du egentlig driver med. Hurtigtastene, som er plassert helt øverst til høyre, har egne knapper for musikk, lyd og Internett.

I tillegg er det funksjoner for kaffepause (som aktiverer skjermspareren), og en Suspend-knapp for å sette PCen i dvale.

Installasjon og bruk

Det er nødvendig å installere programvare for at disse funksjonene skal virke. Installasjonen er så enkel som det er mulig å få til. Du kobler til tastaturet, starter PCen og kjører Setup-programmet fra diskettene. Så blir du bedt om å gjøre en omstart av maskinen og når maskinen startes opp på nytt virker alle knappene. Det gjorde det i hvert fall på vår maskin.

De fleste av knappene kan du definere om. Hvis du ikke bruker CD-spilleren og opptaksfunksjonene, kan disse knappene brukes til å starte andre programmer, eller faste dokumenter som så åpnes i sine tilhørende programmer. Når du endrer funksjonen blir denne endret i menyoversikten, som også har en egen knapp. Her har vi omdefinert Record til å starte Outlook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer