Smarte bildeutskrifter fra Arcsoft

Publisert

Driftskostnader er en vesentlig del av budsjettet for alle som steller med utskrift av digitale bilder på en blekkskriver. PhotoPrinter 2.0 gir deg litt bedre kontroll.

Programmet gjør det enkelt å legge ut flere bilder på det samme arket. På denne måten trenger du ikke bruke et helt A4-ark for et enkelt bilde. Dette er et problem i flere bildeprogrammer, som på død og liv skal sentrere utskriften på siden.

Det er selvsagt også mulig å kjøpe fotopapir i mindre størrelser (10 x 15 cm), men dette papiret er ofte ganske dyrt. Hvis du virkelig er ute etter å spare driftskostnader, er det et godt alternativ å bruke PhotoPrinter 2.0 i kombinasjon med et matt papir (som er mye billigere enn glanset, men som gir nesten samme kvalitet) og refill-blekk i patronene. På denne måten kan du tillate deg å skrive ut mye mer.

Programmet koster ca. 30 dollar.

Litt effekter også

I tillegg til funksjonene for å skrive ut flere bilder på samme ark, har programmet også enkle effekter som gjør det enkelt å lage stilige klistremerker, postkort eller invitasjoner. Du vil finne ulike kant-effekter, rammer og kalendre som skal gjøre utskriften enda litt bedre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer