Smarte bildeutskrifter

Hvis du tar bilder med et digitalt kamera (eller skanner), kan det være en omstendelig prosess å få skrevet ut bildene. Med Qimage Pro, er problemet løst. Med dette lille programmet kan du skrive og redigere oppsettet på mange bilder samtidig!

Publisert

Det elegante med dette programmet er at du kan åpne en gruppe bilder og gjøre endringer (f.eks. størrelse) på alle bildene samtidig. Deretter kan du disponere bildene på et A4 ark (eller en hviken som helst størrelse). Programmet setter selv opp det korrekte antall sider som er nødvendig for utskriften. Du kan også gjør individuelle endringer på hver side og har 2 små og ett stort f.eks.

Hvis du f.eks. kommer tilbake fra ferie, og ønsker å lage vanlige 10 x 15 cm. utskrifter (som er ark som selges i de fleste rekvisitaforretninger), kan du med noen museklikk skrive ut alle bildene i en katalog.

Så enkelt er det

Når du åpner en katalog i programmet, vises samtlige bilder i katalogen som miniatyrer i midten. Den første gangen du åpner katalogen går dette litt tregt, men neste gang går det litt raskere siden programmet lagrer sine egen miniatyrer for rask forhåndsvisning. Men forhåndsvisning av bilder i kataloger er definitvt ikke dette programmets sterkeste side.

Deretter er det bare å merke de bildene du vil skrive ut (CTRL+klikk) og legge dem i køen. Qimage disponerer bildene slik at plassen utnyttes så godt som mulig på arket. Du kan gjerne velge bilder fra flere kataloger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer