Smarte dokkstasjoner for bærbare

Uansett hvilken bærbar PC du har, kan du nå ta del i fordelene med å bruke en dokkstasjon. Det eneste du trenger er et PC-kort-spor (PCMCIA). Produktene er også perfekt for deg som bytter bærbar ofte. Dokkstasjonen kan du jo ta med til neste maskin.

Publisert

Comdex-messen, som nå går av stabelen i Las Vegas, er åstedet for å vise nye spennende dataprodukter. Ikke alle kommer til norske butikker, men akkurat disse produktene er lett å importere på egenhånd hvis ingen norske distributører plukker dem opp.

En dokkstasjon har svært mange fordeler for deg som også vil bruke din bærbare PC som en stasjonær maskin. Én plugg, og PCen kan være klar med ekstern skjerm, tastatur, mus og nettverkstilknytning. Flere av produktene som er vist på Comdex gir også mulighet for DVD og ekstra harddisker selv om den bærbare PCen ikke har denne muligheten i utgangspunktet.

Flere aktører

Både selskapet CNF og Mobility Electronics viser frem universelle dokkstasjoner. Det nye er at de passer til nær sagt alle bærbare PCer, og du er derfor ikke avhengig av at produsenten kan tilby dokkstasjon for nettopp din PC. Det er også et godt alternativ for deg som benytter de aller minste PCene, som ofte ikke har port for dokkstasjon i det hele tatt.

Den andre store fordelen er at en slik dokkstasjon kan følge deg også til din neste PC. Mange skifter bærbare PCer ofte, og nå kan du altså slippe en av kostnadene ved å oppgradere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer