Smarte Gmail-nyheter

Snart bare fordeler ved å bruke webbasert epost.

Smarte Gmail-nyheter
Publisert
Sist oppdatert

Mens vi venter på Google Wave, som kanskje kommer til å snu opp ned på hvordan vi tenker epost og sanntidskommunikasjon, fortsetter Google å utvikle sin gratis eposttjeneste Gmail.

Tjenesten har rukket å bli en av verdens klart mest brukte, blant annet takket være mer enn 7 GB gratis lagringsplass for epost, fullt Google-søk i eposten, og en fleksibilitet med tanke på klienter og plattformer som konkurrentene så langt ikke har kunnet matche.

Stadig dukker det opp forbedringer som gjør at skillet mellom epostprogrammet ditt og webbaserte Gmail blir mindre og mindre, og det er nå knapt noen fordeler igjen ved å bruke Outlook Express, Windows Mail, Thunderbird eller andre epostklienter.

Slik flytter du epost til Gmail.

Dra & slipp

Det siste nå er muligheten til å bruke dra & slipp for å sortere og slette eposter. Dette har riktig nok vært mulig for Hotmail-brukere en stund allerede, men Gmail-løsningen fungerer helt likt uavhengig av nettleser og operativsystem.

Dette har vært en etterspurt funksjon av mange, ettersom det effektiviserer arbeidet betraktelig for den som er opptatt av å sette eposter i system.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer