Nyttige tips:

Smarte ting du kan gjøre med OneDrive

Syv kjekke nettskytips.

ONEDRIVE: Vi gir deg noen enkle, men nyttige tips til Microsoft OneDrive. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
ONEDRIVE: Vi gir deg noen enkle, men nyttige tips til Microsoft OneDrive. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Skylagring er blitt mer og mer vanlig de seneste årene, og mange ser nytten i å kunne ha tilgang til filene sine , enten det er bilder eller tekstdokumenter, uansett hvilken enhet de bruker og hvor hen de er i verden.

Syv kjekke tips

Microsoft er en av lederne i nettskyen med tjenesten OneDrive som er tilgjengelig på en rekke plattformer. På Windows 10 ligger tjenesten forhåndsinstallert, men man finner også dedikerte OneDrive-apper til Android, iPad og iPhone, i tillegg til at man alltid har tilgang til nettskyen i nettleseren.

For mange Windows 10-brukere vil OneDrive være et naturlig valg ettersom det er så tett integrert – slik som Apples iCloud er i macOS – samtidig som brukerne har tilgang til funksjonsrike apper enten de bruker en Samsung Galaxy Note 9 eller en iPhone XS.

Vi har tidligere skrevet om hvordan du kommer i gang med OneDrive, og i denne saken vil vi gi noen tips til hvordan du kan få litt ekstra ut av nettskyen til Microsoft.

Bruker du ikke OneDrive? Les våre tips til Apple iCloud og Google Drive.

Ekstra lagringsplass

Som vår prissammenlikning viser, er det ikke hos OneDrive man får mest gratis lagringsplass for pengene. For noen år siden valgte Microsoft å redusere gratistilbudet til 5 gigabyte (GB), men du trenger ikke betale for å få 10 gigabyte ekstra, men du er avhengig av litt hjelp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer