Smarte vesker for bærbare

En bærbar PC er laget for å tåle hardhendt behandling, men den fortjener en god veske under transport. Vi har sett på en smart veske fra danske Umates.

Smarte vesker for bærbare
Publisert

Det er stadig mer populært med bærbare PCer, og det er viktig med en god bæreveske. Noen foretrekker en veske som bare rommer PCen og det nødvendigste tilleggsutstyret, andre trenger en veske med plass til hele butikken og privatlivet i tillegg.

Det danske firmaet Umates leverer vesker som dekker hele spekteret, og vi har sett på en løsning som vil passe svært mange brukere - Medio Plus.

Strikkhopp for PC

Det som umiddelbart vakte vår begeistring var den geniale måten å beskytte PCen på. I stedet for at den bare ligger i en polstret ramme, henger den i et elastisk oppheng inne i den polstrete rammen. Hvis vesken skulle falle av skulderen vil ikke støtet mot gulvet forplante seg direkte til PCen. Den vil bare strekke opphenget, omtrent som en strikkhopper. Dette systemet har Umates patentert.

Samtidig er det svært enkelt å bruke, du bare legger PCen ned i vesken og fester det elastiske opphenget rundt denne med en kraftig borrelås.

Solid og innholdsrik

Bærevesken har dessuten en solid metallramme, med påsveisete fester til håndtak og bærestropp, og gedigen innvendig polstring. Den leveres i solid nylon eller kraftig sort lær, for de som foretrekker et mer eksklusivt preg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer