Smartere utskrift med FinePrint

Med shareware-programmet FinePrint kan du få betydelig bedre kontroll over utskriftene dine. Etter at et hvilket som helst program har generert utskriften, tar FinePrint over, og lar deg blant annet skrive ut flere sider på ett A4 ark – helt perfekt for raske kladdeutskrifter. Programmet har også en rekke andre muligheter.

Denne dialoboksen dukker opp når du har bestilt utskrift på vanlig måte.
Denne dialoboksen dukker opp når du har bestilt utskrift på vanlig måte. Vis mer
Publisert

Prinsippet er enkelt: Når du skal skrive ut, velger du FinePrint i stedet for din vanlige skriver. Programmet du bruker oppfatter FinePrint som en vanlig skriver, og sender derfor utskriften på vanlig måte. Etter at utskriften er sendt fra programmet, dukker det opp en dialogboks som lar deg lage en lang rekke spesialutskrifter.

Den kanskje aller mest praktiske funksjonen er at du kan forminske flere sider til å passe på et A4-ark. Hvis du for eksempel har en blekkskriver, og ønsker å skrive ut noen sider fra Internett for å lese på sengen eller arkivere, kan du spare betydelige mengder blekk og papir på denne måten.

For vanlig lesing er det ikke noe problem å presse to sider ned på ett ark. Programmet kan presse inntil 8 ark på en side, men det kan lett bli problematisk å lese allerede med 4 sider på et ark.

Dobbelsidig utskrift

Programmet kan også håndtere dobbelsidige utskrifter på skrivere som i utgangspunktet ikke har denne egenskapen. Programmet vil da automatisk dele utskiften på rett måte og be deg snu bunken når utskriften er ferdig på den ene siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer