TEST: Belkin Soundform Elite

Smarthøyttaler med trådløs lading

Byr både på trådløs lading, Google Assistent og lydteknologi levert av franske Devialet.

TO-I-EN: Belkins smarthøyttaler har Google Assistent innabords og kan også lade telefonen trådløst. Foto: Pål Joakim Pollen
TO-I-EN: Belkins smarthøyttaler har Google Assistent innabords og kan også lade telefonen trådløst. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Belkin er ingen fremmed i teknologiverdenen, men de fleste forbinder nok selskapet med smarte produkter innen lading, kabler, overganger, nettbrettastatur og den slags.

På lydfronten er det ikke så mange produkter de har sluppet utover en liten håndfull ørepropper, samt dagens testprodukt: Soundform Elite.

Smarthøyttaler med Google assistent

Soundform Elite er en såkalt smarthøyttaler, altså en du kan betjene bare ved å bruke stemmen. Den har Google Assistent innebygd, altså samme teknologi som du finner i Googles høyttalere - det være seg Nest Audio eller Nest Mini.

Dermed kan du si «OK Google» etterfulgt av en kommando, enten du lurer på om det kommer til å regne i morgen, hvem som er trommeslager i Metallica, vil legge inn en avtale i kalenderen, starte en Netflix-serie på TV, høre på en radiokanal eller starte en nedtelling på ti minutter. Den kan også brukes for å styre smarthjemmet ellers - slå av og på lys eller hva det måtte være.

De to mikrofonene som lytter etter stemmen din, virker også å være meget gode, og fanger opp «OK Google»-kommandoen selv med ganske høyt volum på musikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.