Test av Samsung Gear S3

Smartklokka du kan bruke til dressen

Samsung Gear S3 er først og fremst en flott klokke. Den er også en helt ok smartklokke. 

GODT KJØP: Samsung Gear S3 er mye smartklokke til 4000 kroner. Her er Frontier (til venstre) og Classic. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
GODT KJØP: Samsung Gear S3 er mye smartklokke til 4000 kroner. Her er Frontier (til venstre) og Classic. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi hyllet Samsung for å lage en smartklokke med god betjening i sin oppgraderte versjon av Gear S2. Nye Samsung Gear S3 er blitt en flott klokke, som du fint kan bruke til dressen.

Testjournalisten gledet seg til å prøve Gear S3 fordi den er så forlokkende flott. Med skikkelig gummi- eller skinnreim, stålkasse og utskiftbare urskiver er dette en klokke som bekrefter at smartklokker heretter er laget av folk som forstår design - til folk som er glade i urverk. Reimen er forresten i standard størrelse, slik at du kan bytte den ut med en du kjøper hos urmarkeren.

Vi var tilstede da Samsung lanserte Gear S3 i Berlin tidligere i høst, og fikk en kort titt på klokka, da i en forenklet testversjon. Vi nevnte da at klokka er temmelig stor, og veldig stor på en vanlig damearm. Den kommer ikke i mindre versjon.

Er du Apple-bruker, er Apple Watch den åpenbare konkurrenten til Gear S3.

Kom i gang med Samsung Gear S3

Før du har koblet klokka opp mot en Android-telefon, fungerer den som vanlig klokke, treningsklokke, vekkeklokke, egg-timer, høydemåler og barometer - og du har en rekke flotte urskiver å velge mellom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer