Vi har selv brukt en tidlig utgave av Barricade i vårt hjemmenett, og for oss har denne har fungert fint i alle år. Det eneste vi har hatt å utsette på den har vært dårlig ytelse på printerporten. Det problemet støter vi neppe på hos denne utgaven, siden den ikke er utstyrt med annet enn nettverksporter.
Ruting og trådløst
Barricade G har WAN-port, 4 LAN-porter, strømtilkobling og to antenner.
De første konfigurasjonen skjer ikke via nettleseren, men med et program som ligger på CD. Det fungerte aldeles utmerket, og alle maskinene var på nett i løpet av et minutt.
Når ruteren er vel installert brukes nettleseren til å konfigurere de avanserte finessene, sikkerhet og trådløse nettet.
Skjermbildene er rikere på informasjon enn de andre ruterne vi har testet så langt, og det er et par smarte finesser som vi ikke har sett hos de andre ruterne.
Du kan for eksempel mappe 10 IP-adresser på utsiden til 10 virtuelle IP-segmenter på innsiden, du kan ha 10 virtuelle servere på innsiden og åpne egne porter for å rute aktivitet for 10 spesielle programmer, som f.eks. nett-spill, IP-telefoni osv.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger