Snakk norsk til alle

Chattetjeneste med "live" oversetting.

Snakk norsk til alle
Publisert
Sist oppdatert

En av mine kompiser hadde en gammel bestemor som alltid snakket norsk; helt uavhengig om besøket snakket norsk eller ikke. De nikket og smilte og gjorde så godt de kunne for å forstå, og bestemor følte seg like tilfreds da hun følte at de andre forstod henne.

Det gjorde de sannsynligvis ikke.

Med Babelwith.me blir nettopp dette mulig. Nettjenesten er en chatteklient der flere deltakere kan snakke i samme rom - på sitt eget språk.

Om du snakker med spanjoler, engelskmenn, tyskere eller vietnamesere spiller ingen rolle - Babelwith.me støtter 45 språk. Når du så skriver en melding på norsk, oversettes den til de andres morsmål slik at de skjønner hva du sier - smart, eller hva?

Under ser du et eksempel der jeg har opprettet en fiktiv samtale med en nordmann, en engelskmann og en tysker med rustent b-språk fra ungdomsskolen. Hver av deltakerne har altså kun snakket sitt eget språk:

Enkelt i bruk

Babelwith.me krever ingen registrering - det er bare å starte en samtale og dele URL-en du får oppgitt med andre deltakere. Tjenesten benytter seg av Google Translate for å oversette, så det er klart – helt strøken oversettelse blir det ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer