Snapstream FireFly

Snapstream sin Firefly-fjernkontroll lar deg styre PCen fra yndlingsmøbelet, men mangler muligheten til å kontrollere hjemmeelektronikken. Har vi behov for nok en fjernkontroll?

Publisert
Sist oppdatert

Fjernstyring av hjemme-PCen er kanskje ikke for alle, men der datamaskinen står i stuen presser det seg frem som et skrikende behov. Firefly sin løsning er liten og lett, har knapper for det meste, og kommer med mye nyttig programvare for stue-PCen.

Det er Snapstream som lager både maskin- og programvaren til Firefly - som tilfeldigvis er det samme selskapet som tidligere laget den mest brukervennlige fjernkontrollen i forrige generasjon. Denne het ganske enkelt Snapstream, og vi er spent på å se om Firefly holder det forgjengeren lover.

Funksjonell som få

Firefly ligger veldig godt i hånden, og er RF-basert. Det vil si at den har lengre rekkevidde enn vanlige IR-kontroller, samtidig som du ikke trenger å peke på enheten du vil kontrollere. Vi ender vanligvis opp med å peke allikevel, av gammel vane :)

Fjernisen har alle knappene som vi kjenner igjen fra TV-kontrolleren vår, men som vanlig har den et par tillegg. Det som skiller den mest ut er Firefly-knappen, som gir automatisk tilgang menyen i den medfølgende programvaren.

Virker ut av esken

Firefly kommer i motsetning til Niveus Media Remote med en driver-CD som også inneholder en spesielt nyttig programvare. Denne heter Beyond Media Basic, og byr på mange klassiske HTPC (Home Theatre PC)-funksjoner som er spesielt tilpasset Firefly-kontrollen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.