Snapstream FireFly

Snapstream sin Firefly-fjernkontroll lar deg styre PCen fra yndlingsmøbelet, men mangler muligheten til å kontrollere hjemmeelektronikken. Har vi behov for nok en fjernkontroll?

Publisert
Sist oppdatert

Fjernstyring av hjemme-PCen er kanskje ikke for alle, men der datamaskinen står i stuen presser det seg frem som et skrikende behov. Firefly sin løsning er liten og lett, har knapper for det meste, og kommer med mye nyttig programvare for stue-PCen.

Det er Snapstream som lager både maskin- og programvaren til Firefly - som tilfeldigvis er det samme selskapet som tidligere laget den mest brukervennlige fjernkontrollen i forrige generasjon. Denne het ganske enkelt Snapstream, og vi er spent på å se om Firefly holder det forgjengeren lover.

Funksjonell som få

Firefly ligger veldig godt i hånden, og er RF-basert. Det vil si at den har lengre rekkevidde enn vanlige IR-kontroller, samtidig som du ikke trenger å peke på enheten du vil kontrollere. Vi ender vanligvis opp med å peke allikevel, av gammel vane :)

Fjernisen har alle knappene som vi kjenner igjen fra TV-kontrolleren vår, men som vanlig har den et par tillegg. Det som skiller den mest ut er Firefly-knappen, som gir automatisk tilgang menyen i den medfølgende programvaren.

Virker ut av esken

Firefly kommer i motsetning til Niveus Media Remote med en driver-CD som også inneholder en spesielt nyttig programvare. Denne heter Beyond Media Basic, og byr på mange klassiske HTPC (Home Theatre PC)-funksjoner som er spesielt tilpasset Firefly-kontrollen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer