Disney+ lanseres i 2019:

Snart forsvinner Disney-innholdet fra Netflix

Lanserer konkurrerende tjeneste neste år.

LANSERER EGEN STRØMMETJENSTE: Disney+ vil se dagens lys i 2019 og blir sannsynligvis den eneste strømmetjenesten med Disney-titler etter det. Skjermbilde: Pål Joakim Pollen/Disneyplus
LANSERER EGEN STRØMMETJENSTE: Disney+ vil se dagens lys i 2019 og blir sannsynligvis den eneste strømmetjenesten med Disney-titler etter det. Skjermbilde: Pål Joakim Pollen/Disneyplus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På slutten av 2019 skal Disney lansere sin egen strømmetjeneste, og navnet blir Disney+:

Forsvinner fra andre tjenester

Allerede i fjor var selskapet tydelige på at de jobbet med sin egen strømmetjeneste, og at Disney-titler ville forsvinne fra øvrige strømmetjenester for å tilbys eksklusivt fra Disney selv.

Med andre ord vil Disney-innhold på Netflix og andre steder bli trukket i løpet av 2019. Dette inkluderer også Pixar-titler som Vaiana og Finding Nemo.

Fra før eier Disney også Marvel, men Marvel-titlene på Netflix skal ikke trekkes, ifølge CNBC. Disney eier også Lucasfilm – selskapet bak Star Wars-titlene.

Egne serier

I tillegg til å bli tjenesten for å strømme Disney-filmer, jobber selskapet også med nye serier.

To av dem er allerede annonsert: En Star Wars-serie rundt Cassian Andor fra Rogue One og en om Marvel-figuren Loki, eller Loke, som vi kaller ham.

Fra før er det også kjent at Disney jobber med en animasjonsserie fra Monsters Inc-universet og en ny runde med High School Musical, som også vil se dagens lys når Disney+ lanseres. Det samme vil «Noel» – en julefilm om julenissens datter, spilt av Anna Kendrick.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.