Disney+ lanseres i 2019:

Snart forsvinner Disney-innholdet fra Netflix

Lanserer konkurrerende tjeneste neste år.

LANSERER EGEN STRØMMETJENSTE: Disney+ vil se dagens lys i 2019 og blir sannsynligvis den eneste strømmetjenesten med Disney-titler etter det. Skjermbilde: Pål Joakim Pollen/Disneyplus
LANSERER EGEN STRØMMETJENSTE: Disney+ vil se dagens lys i 2019 og blir sannsynligvis den eneste strømmetjenesten med Disney-titler etter det. Skjermbilde: Pål Joakim Pollen/Disneyplus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På slutten av 2019 skal Disney lansere sin egen strømmetjeneste, og navnet blir Disney+:

Forsvinner fra andre tjenester

Allerede i fjor var selskapet tydelige på at de jobbet med sin egen strømmetjeneste, og at Disney-titler ville forsvinne fra øvrige strømmetjenester for å tilbys eksklusivt fra Disney selv.

Med andre ord vil Disney-innhold på Netflix og andre steder bli trukket i løpet av 2019. Dette inkluderer også Pixar-titler som Vaiana og Finding Nemo.

Fra før eier Disney også Marvel, men Marvel-titlene på Netflix skal ikke trekkes, ifølge CNBC. Disney eier også Lucasfilm – selskapet bak Star Wars-titlene.

Egne serier

I tillegg til å bli tjenesten for å strømme Disney-filmer, jobber selskapet også med nye serier.

To av dem er allerede annonsert: En Star Wars-serie rundt Cassian Andor fra Rogue One og en om Marvel-figuren Loki, eller Loke, som vi kaller ham.

Fra før er det også kjent at Disney jobber med en animasjonsserie fra Monsters Inc-universet og en ny runde med High School Musical, som også vil se dagens lys når Disney+ lanseres. Det samme vil «Noel» – en julefilm om julenissens datter, spilt av Anna Kendrick.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer