Snart gjør Microsoft dette med Windows 10

Microsoft gir en sniktitt på det nye designet etter at operativsystemet rundet en milliard brukere.

WINDOWS 10: I førsteomgang har appene fått et strøk maling, men Microsoft har større planer for brukergrensesnittet i Windows 10. Foto: Microsoft
WINDOWS 10: I førsteomgang har appene fått et strøk maling, men Microsoft har større planer for brukergrensesnittet i Windows 10. Foto: Microsoft Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange har sikkert lagt merke til at de har fått noen nye ikoner på PC-ene sine. Ikonene til appene Alarmer, E-post, Film og TV, Kalender og Vær har alle blitt oppdatert med et nytt strøk maling, og fremover vil flere av de innebygde appene i Windows 10 også oppdateres.

Microsoft har også ytterligere planer for brukergrensesnittet i Windows 10, og denne uken – i anledning at Windows 10 har rundet 1 milliard brukere – publiserte Windows-topp Panos Panay en videosniktitt på de kommende endringene.

Ansiktsløft

Vi har allerede sett tendensene i Windows 10X at det jobbes med endringer, og nå har Microsoft avslørt noen av designnyhetene som kommer i Windows 10 i tiden fremover.

Mest markant er trolig nyhetene i Windows Filutforsker, som ikke har sett mange endringer de siste årene, men som får et kraftig ansiktsløft med et moderne design i en kommende oppdatering.

Nye Filutforsker har et renere design, uten Ribbon-menyen øverst. Et renere design har også venstremargen, som også får en transparent utforming som andre apper i Windows 10.

Du vil også se en oppdatert startmeny. Det har versert rykter om at de dynamiske flisene (Live Tiles) forsvinner, men de er fortsatt på plass i videoen som ble publisert denne uka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer