Snart kan du drepe James Bond!

E3-FØRSTEINNTRYKK: Norske Erik Glørsen viser oss hvordan man tar livet av den største superspionen av dem alle, i det kommende GoldenEye-spillet. Og det ser riktig så kult ut.

Publisert
Sist oppdatert

GoldenEye er et elsket navn i spillverdenen - det originale Nintendo 64-spillet var en revolusjon når det gjelder førstepersonsspill på konsoll. Det er derfor ikke uten kontrovers at Electronic Arts nå gjenoppliver dette navnet, for det nye GoldenEye-spillet er ikke en oppfølger til den første utgaven, og har heller ingenting med filmen å gjøre.

Det er imidlertid en interessant premiss vi blir vist i Rogue Agent (som er spillets undertittel). Du styrer en ex-spion, som fikk sparken fra den britiske etterretningstjenesten på grunn av voldelige tendenser. Og naturlig nok blir plukket opp av den beryktede skurken Auric Goldfinger, som ligger i krig med sin nemesis Dr. No. Plottet er altså ganske så usansynnlig, i og med at de fleste av de involverte er døde, men alt tyder på at EA posisjonerer spillet som et spin-off-spill som tar kjente skikkelser fra James Bond-universet og skaper en egen histore rundt disse. Ganske kynisk, ja, men så lenge spillet er underholdende, trenger vi ikke å henge oss opp i detaljer.

Men hva med selveste James Bond? I en av de første scenene i spillet henretter du superagenten med et velrettet skudd, noe som setter standard for resten av spillet. Du skal nemlig være slem, ond og hensynsløs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer