Snart kommer FrontPage 2000

Til høsten kommer betaversjonen av Microsoft FrontPage 2000, som vil bli tettere integrert mot Office-pakken. Det skal gi eksisterende Office-brukere lavere terskel for å begynne med produksjon av websider. FrontPage får også støtte for Visual Basic for Applications og bedre verktøyer for arbeidsgrupper.

Snart kommer FrontPage 2000
Publisert

Betaversjonen av FrontPage 2000 kommer til høsten, men den endelige versjonen kommer først tidlig neste år. Microsoft vurderer også å inkludere FrontPage 2000 som en del av Office 2000 når den kommer, men det er ikke bestemt ennå.

Blant de viktigste nyhetene er en betydelig tettere integrasjon mot Office-pakken, og programmet skal etter planen få samme brukergrensesnitt. En rekke funksjoner vil også bli hentet direkte fra programkoden i Office-pakken. Det gir blant annet anledning til å tilpasse knapperader og menyer slik du ønsker, og til å bruke eksempelvis Word for redigering av sidene på en mer effektiv måte.

En viktig nyhet for utviklere er at også FrontPage nå får støtte for Visual Basic for Applications. Dette gir anledning til å lage mer komplekse websider.

Adgangskontroll

FrontPage 2000 vil bli utstyrt med adgangskontroll (såkalte "nested subwebs"). Dette gir web-administratoren anledning til å opprette brukerkontoer med adgang til spesielle deler av webben. På denne måten kan en bruker vedlikeholde sin del uten risiko for å ødelegge noe annet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer