PlayStation Classic annonsert:

Snart kommer også PlayStation i retro-utgave

Sony følger i Nintendo og Segas fotspor.

MINIUTGAVE: Sonys PlayStation Classic er langt mindre enn originalen og kommer med 20 forhåndsinstallerte spill. Foto: Sony
MINIUTGAVE: Sonys PlayStation Classic er langt mindre enn originalen og kommer med 20 forhåndsinstallerte spill. Foto: Sony Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden lanserte Nintendo en mini-utgave av sin klassiske Nintendo-konsoll (NES), som opprinnelig ble solgt her til lands på midten av 80-tallet. I 2017 var det Super Nintendos tur (SNES), og det samme året lanserte også Sega en miniutgave av Mega Drive, en konsoll som opprinnelig kom til Europa i 1990.

Og de nye utgavene av de gamle klassikerne har vært populære – spesielt Nintendo-utgavene, som til tider har vært svært vanskelige å få tak i.

PlayStation i miniutgave

I år gjør Sony samme stunt. Den 3. desember, altså i god tid til julehandelen, kommer PlayStation Classic. Dette er da en miniutgave av den første PlayStation-konsollen som ble lansert i Norge i 1995.

Som du ser på bildet er PlayStation Classic langt mer kompakt enn originalutgaven, og den vil komme med 20 spill forhåndsinstallert. Her er listen:

Battle Arena ToshindenCool Boarders 2Destruction DerbyFinal Fantasy VIIGrand Theft AutoIntelligent QubeJumping FlashMetal Gear SolidMr DrillerOddworld: Abe’s OddyseeRaymanResident Evil Director’s CutRevelations: PersonaRidge Racer Type 4Super Puzzle Fighter II TurboSyphon FilterTekken 3Tom Clancy’s Rainbow SixTwisted MetalWild Arms

Designet er det samme, men for ordens skyld har ikke den nye utgaven noen mulighet til å spille fysiske plater. Når du trykker på «open»-knappen, får du opp en meny som lar deg bytte spill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer