Snart slutt for Office 2003

Den siste klassiske Office-pakken synger på siste verset.

Microsoft Office 2003 var siste utgave av programsuiten som hadde klassisk utseende i Word, PowerPoing og Excel.
Microsoft Office 2003 var siste utgave av programsuiten som hadde klassisk utseende i Word, PowerPoing og Excel. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det vært mye fokus på at Microsoft slutter å supportere og oppdatere Windows XP etter 8. april. Men Microsoft setter strek også for en annen sentral programvare denne datoen, kontorsuiten Office 2003.

Og nå vil Microsoft gjerne at de som fortsatt benytter aldrende versjoner av Word, Excel og Powerpoint snarest kommer på andre tanker.

Microsoft Office 2003 var den siste utgaven av programvaren som hadde en klassisk design med nedtrekks-menyer øverst. Fra og med Office 2007 var menyene erstattet med brede "ribbons" øverst, organisert i arkfaner.

Alt var bedre før?

Ikke alle fant seg til rette med det nye grensesnittet, og derfor er det grunner til å tro at den siste klassiske Office-pakken fortsatt er temmelig utbredt.

For å lokke brukere til å oppgradere, har Microsoft laget en såkalt "infografikk" som på en humoristisk måte skal overbevise brukere av Office 2003 om at verden har endret seg kolossalt i løpet av de siste årene, og at det er på tide å bytte ut aldrende programvare.

For, som Microsoft selv sier, "It feels good to be modern".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer