Snedig dokumentskanner fra HP

HP vil snart lansere en ny type håndskanner med flere snedige egenskaper. Hensikten med skanneren er å kunne samle dokumenter hvor som helst og når som helst uten tilknytning til PCen. Skanneren er på størrelse med en bærbar CD-spiller, og kan lagre opp til 50 A4 sider før den må "tømmes".

HP Capshare 910 kan skanne 50 A4 sider i sort/hvitt.
HP Capshare 910 kan skanne 50 A4 sider i sort/hvitt. Vis mer
Publisert

Tidligere var håndskannere svært vanlige blant mange fotoentusiaster med stramt budsjett. Nå er flatskannerne blitt så billige at håndskannerne stort sett er forsvunnet. Når HP nå lanserer en håndskanner er det ikke skanning av bilder som er bruksområdet, men innhenting av dokumenter hvor som helst.

Skanneren har fått navnet Capshare 910 og er utstyrt med en liten LCD-skjerm som gir forhåndsvisning av dokumentene. Den trenger ikke være tilkoblet PCen når du skanner, og har en kapasitet på ca. 50 sider i sort/hvitt. Den kan skanne de fleste media utenom skjerm og laminerte overflater.

Et produkt for de mobile

I følge HP er det 58 mill. mobile brukere i USA og Europa. Mange av disse vil naturlig nok ha behov for å faxe eller sende epost når de er ute i felten, og denne skanneren kan gjøre jobben enda mer effektivt enn å stå i kø foran fax-maskinen i hotellobbyen eller på flyplassen.

Enklere skanning

De gamle håndskannerne krevde at du var pinlig nøyaktig under selve skanningen for at resultatet skulle bli bra. Den nye HP-skanneren er utstyrt med programvare som gjør at du bare behøver å kjøre skanneren over siden i et bestemt mønster. Programvaren i skanneren vil deretter knytte sammen de enkelte delene til en helhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer