Snerten trådløs mediespiller

Hvis du ikke vil ha PCen i stua er en mediespiller et alternativ. Vi har testet D-Links siste.

Publisert
Sist oppdatert

Når du vil vise bilder og film, eller spille musik som ligger på PCen, på TVen som står i et helt annet rom - da har du et problem. Men det finnes flere løsninger. Mediespillere med harddisk som kobles til TVen er en løsning, den er utmerket hvis det skjer bare en gang i mellom, og du sørger for å holde innholdet oppdatert.

Hvis du ofte vil vise filer, og dessuten har installert et hjemmenettverk, er en nettbasert mediespiller en bedre løsning. Da slipper du å overføre data for å oppdatere innholdet på disken, slipper å koble fra, flytte og koble til. En nettbasert mediespiller er alltid koblet til og klar til bruk.

Vi har testet mange mediespillere tidligere, både for kablet nettverk, trådløst og via strømkablene. D-Link har også hatt en mediespiller med støtte for HD video helt siden 2006, testen finner du her.

Lillebror

Sammenlignet med forgjengeren DSM-520 er DSM-510 bitteliten. Åpner du en DSM-520 er det ikke så mye inne i den heller, og med ekstern strømforsyning og nyere elektronikk er det ikke noe poeng å pakke inn luft. Dermed er DSM-510 lettere å håndtere hele veien fra butikken til stua, og kan plasseres diskret i nærheten av TVen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer