Snertent minitastatur fra Logitech

diNovo Mini er et alternativ til et vanlig tastatur for stuePCen. Vi tester

Publisert
Sist oppdatert

Vår erfaring med stuePCen er at den overveiende brukes til å vise media i forskjellige former. Først og fremst ligger data på husets server, men det hender at man også går på nett. Da trenger man et tastatur for å kunne skrive inn nettadresser og det virtuelle tastaturet på skjermen er ikke egnet til annet enn nødbruk.

Vi har brukt Microsofts MediaCenter tastatur, som fungerer utmerket fra sofaen. Det eneste aberet er at det er stort og må settes bort og hentes fram. Stuebordet er ikke godkjent som parkeringsplass av de som bestemmer slikt.

Denne hverdagsproblematikken har Logitec tydeligvis blitt konfrontert med, og har kommet med en ganske utradisjonell løsning.

Tastatur alá etui?

diNovo Mini heter løsningen, og ser ut som den kunne vært et brilleetui eller kanskje noe kosmetisk. Utførelsen er blank sort og sølvfarget plast, og det følger med en pusseklut for de som ikke er glad i fingeravtrykk.

Når du åpner "etuiet" ser du at det er et tastatur som skjuler seg under lokket.

Det er ikke stort, og neppe noe du skriver romaner på. Men det aktuelle bruksområdet er hovedsakelig å skrive inn nettadresser og ord i søkefelt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer