Samsung Galaxy Book S

Sniktitt: PC-en «alle» venter på

Dette kan bli en av høstens mest spennende PC-lanseringer. Galaxy Book S har nemlig den nye Snapdragon-brikken som skal være like kraftig som en Intel Core i5-prosessor.

Dette er Samsung Galaxy Book S - en av de første PC-ene med Qualcomms spesielle Snapdragon 8cx-brikke. Vis mer
Publisert

BERLIN: Ved første øyekast er det ikke noe spesielt med Samsung Galaxy Book S, men det er faktisk en av de mest interessante PC-ene som lanseres i høst. Hemmeligheten sitter på innsiden og heter Qualcomm Snapdragon 8cx – nestegenerasjons brikkesett for PC-er som ytelsesmessig skal være på høyde med Intel Core i5-serien, men har den fordelen at den er mye mer strømgjerrig.

Ifølge Samsungs tall kan den brukes i rundt 23 timer mellom hver lading, noe som er langt over det vi er vant fra andre PC-er på markedet.

Design og skjerm

Den dårlige nyheten for norske forbrukere, er at Samsung har valgt å utsette lanseringen her til lands – det er best å smøre seg med tålmodighet. Heldigvis var Galaxy Book S på plass i Berlin under IFA-messen slik at vi fikk tatt den spennende PC-en nærmere i øyesyn.

Som nevnt over, er det ikke noe spesielt ved designet til Galaxy Book S. Den har mange likheter med andre tynne PC-er. Den er er lett ved at vekten ikke er på mer enn 960 gram og den er 1,18 centimeter på det tykkeste

Byggekvaliteten er upåklagelig og er i samme klasse som Samsungs smarttelefoner. Vi liker også styreflaten svært godt, men tastaturet er ikke helt i toppklasse og har litt liten vandring, noe som blant annet skyldes det slanke designet på PC-en.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.