Samsung Galaxy Book S

Sniktitt: PC-en «alle» venter på

Dette kan bli en av høstens mest spennende PC-lanseringer. Galaxy Book S har nemlig den nye Snapdragon-brikken som skal være like kraftig som en Intel Core i5-prosessor.

Dette er Samsung Galaxy Book S - en av de første PC-ene med Qualcomms spesielle Snapdragon 8cx-brikke. Vis mer
Publisert

BERLIN: Ved første øyekast er det ikke noe spesielt med Samsung Galaxy Book S, men det er faktisk en av de mest interessante PC-ene som lanseres i høst. Hemmeligheten sitter på innsiden og heter Qualcomm Snapdragon 8cx – nestegenerasjons brikkesett for PC-er som ytelsesmessig skal være på høyde med Intel Core i5-serien, men har den fordelen at den er mye mer strømgjerrig.

Ifølge Samsungs tall kan den brukes i rundt 23 timer mellom hver lading, noe som er langt over det vi er vant fra andre PC-er på markedet.

Design og skjerm

Den dårlige nyheten for norske forbrukere, er at Samsung har valgt å utsette lanseringen her til lands – det er best å smøre seg med tålmodighet. Heldigvis var Galaxy Book S på plass i Berlin under IFA-messen slik at vi fikk tatt den spennende PC-en nærmere i øyesyn.

Som nevnt over, er det ikke noe spesielt ved designet til Galaxy Book S. Den har mange likheter med andre tynne PC-er. Den er er lett ved at vekten ikke er på mer enn 960 gram og den er 1,18 centimeter på det tykkeste

Byggekvaliteten er upåklagelig og er i samme klasse som Samsungs smarttelefoner. Vi liker også styreflaten svært godt, men tastaturet er ikke helt i toppklasse og har litt liten vandring, noe som blant annet skyldes det slanke designet på PC-en.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer