SNIKTITT: Windows Media Center 2005

Microsoft har enda ikke bestemt seg for om Media Center-versjonen av Windows XP skal komme til Norge. I mellomtiden tar vi en titt på den amerikanske versjonen - for å se hva vi har i vente.

SNIKTITT: Windows Media Center 2005
Publisert
Sist oppdatert

Få, om noen, har så mange ressurser som Microsoft - og når de bruker sine 50 000+ ansatte og enda flere dollarmilliarder på en stue-PC-versjon av Windows må det jo bare bli bra, eller hva?

Hittil har salget av Windows XP Media Center Edition (MCE) vært begrenset til USA, og da kun av utvalgte partnere, blant dem er Hewlett-Packard. I det siste har også vanlige PC-produsenter fått muligheten til å lage MCE-PCer, og 2005-utgaven ventes å bli tilgjengelig i langt større omfang enn tidligere versjoner.

Microsoft Norge sitter fortsatt på gjerdet, og har ennå ikke bestemt seg for hva de vil gjøre med MCE her på berget. Vi har allikevel tatt en nærmere titt på programvaren deres, i håp om at den kanskje dukker opp om ikke så alt for lenge.

Alt på en plass - tre meter unna

Med en Media Center-PC får du utrolig mye ut av stue-PCen din. I motsetning til mange andre pakker får du også veldig mye innhold direkte fra nettet - som nyheter i lyd, bilde og (ganske stor) tekst direkte fra Reuters.

Se mange flere bilder av MCE i galleriet

Kombinert med TV-kort og nettilgang, blir dette en pakke som kabel-TV-selskapene faktisk kan få problemer med å konkurrere med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer