Snop for hjemmesidene dine

Overskrifter som snurrer, avanserte animasjoner og maksimal kompresjon på webgrafikken din. Dette er bare noen av mulighetene Ulead WebRazor Pro gir deg. Vi har testet programmene som hjelper deg med å lage bedre og mer spennende grafikk til Internett.

Publisert

Innhold

Ulead WebRazor Pro 1.0 er en samling av fire programmer som også selges separat:GIF Animator 3.0, for å lage animasjoner som kan kjøres på alle webtilkoplete datamaskinerSmartSaver Pro 1.0, som brukes for å finne best og riktig kompresjon for grafikken du skal legge ut på web COOL 3D 2.0, som brukes for å lage tredimensjonale effekter av primært tekst, men også enklere grafikk.Photo Explorer 4.2, som lar deg organisere grafikk med små versjoner av hvert bilde, og dessuten lar deg eksportere dette som hjemmesider, eller lage skjermsparere.

I tillegg inneholder WebRazor Pro 1.0 over 10.000 bilder, teksturer, lydklipp og GIF-animasjoner, som du fritt kan bruke på hjemmesidene dine eller et annet sted.

Håndbok og hjelpefiler

WebRazor kommer med en liten håndbok, som ikke er på mer enn 32 sider. Dette heftet skal dekke alle programmene, og det klarer den naturligvis ikke fullt ut. Men innholdet er lettlest, og det er gode illustrajoner.

Det er åpenbart at håndboka er ment som en innføring, mens hjelpfilene i hvert program skal gjøre deg i stand til å mestre de mer avanserte funksjonene i programmene. Hjelpefilene er gode, men kunne godt vært enda grundigere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer