SOCOM II

Drømmer du fortsatt om å være med i spesialstyrker og rope tøffe, militære kommandoer? Med SOCOM II får du sjansen nok en gang, og det fungerer bedre enn noensinne.

Publisert
Sist oppdatert

Det originale SOCOM-spillet (les vår test) var blant de første som utnyttet PlayStations online-muligheter til det fulle, og er fremdeles et populært spill. Det inneholdt også flere andre, nyskapende elementer, som for eksempel et system for stemmegjenkjenning som du kunne bruke til å ordre dine lagkamerater rundt.

Oppfølgeren er ikke noe dramatisk annerledes fra originalen, men har flere velkomne forbedringer. Premissen er lik: Du styrer en topptrent Navy Seals-soldat som følges av tre lagkamerater du kan gi ordre til. Spillet har en ganske omfattende og interessant enkeltspillerdel, samt selvsagt online-modusen. I enkeltspillerdelen gjelder det å snike seg gjennom 12 store brett og utføre varierte oppgaver for å ta knekken på en terroristgruppe. Sånn sett skiller ikke SOCOM seg dramatisk fra mange andre militære/spesialstyrke-spill vi har prøvd gjennom tidene, men det er faktisk overraskende bra gjennomført.

Deilig styring

Først og fremst har spillet et utrolig intuitivt og enkelt kontrollsystem. De analoge stikkene brukes til å bevege karakteren og kameraet, retningstastene brukes til å bytte mellom første- og tredjepersonsperspektiv, og det finnes dedikerte knapper til å skifte stilling og hoppe. Det fungerer utmerket, og et saktegående spill som SOCOM trenger et godt kontrollsystem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer