SOCOM

Nå får du sjansen til å benytte deg av alle de tøffe militærfrasene du har hørt i amerikanske filmer, og i tillegg kan du jo spille på nett. SOCOM er definitivt blant de mest interessante spillene på PS2 for tiden - men ikke det beste.

Publisert
Sist oppdatert

Alle vet at Navy Seals og diverse andre amerikanske spesialstyrker er tøffe, og sier masse kule ting som ”fire in the hole” og lignende. Og hvem har vel ikke drømt om å være med på slike hemmelige spesialoppdrag.

SOCOM: US Navy Seals er et spill som lar deg leve ut slike drømmer på en mer nærgående måte enn tidligere. Dette fordi spillet har en meget avansert form for stemmegjenkjenning som brukes til å gi ordre til dine medsoldater.

I tillegg er dette også det første store onlinespillet for PlayStation 2, nå som denne konsollen er på nett også i Norge.

Bakgrunn

Det er ikke vanskelig å skjønne at SOCOM altså handler om topptrente spesialstyrker. Disse settes inn mot noen skumle terrorister, men vi klarte ikke helt å fordype oss i bakgrunnshistorien – det finnes et enormt utvalg av antiterror-spill på markedet, og de handler stort sett om det samme.

Men det betyr ikke at enkeltspilleropplevelsen er uinteressant. Tvert imot er det et spennende og godt laget spill vi snakker om her, med mange interessante nyvinninger.I alle oppdrag styrer du én soldat, og har en til i teamet ditt som følger etter deg til enhver tid. I tillegg er det enda et team på to som avventer din ordre. Du begynner hvert oppdrag med å bli grundig oppdatert på mål og anbefalt fremgangsmåte, og får se et nøyaktig kart over området. Du kan videre utstyre dine soldater med det utstyret du føler er nødvendig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer