SoftSqueeze

Med denne applikasjonen klarer du deg strengt tatt uten Squeezebox, men er også glimrende som et supplement i et eksisterende oppsett.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis du er en av dem (vi vet det er en del av dere) som ennå ikke helt har fått med deg hva en Squeezebox er så snakker vi om en liten boks som spiller av musikk over nettverket ditt. Vi testet faktisk en Squeezebox for halvannet år siden, og da var vår anmelder full av lovord over dette lille og smarte produktet.

Squeezebox utvikles av Slim Devices, et selskap som mot slutten av 2006 ble kjøpt opp av Logitech. Skepsisen rundt dette oppkjøpet var stor, men heldigvis har Logitech ført Squeezebox-ånden trygt videre. De store forandringene har uteblitt selv om produktene har fått Logitech-logo, og etterfølgeren Squeezebox Duet som kom i vinter har fått gode kritikker over hele linja, ikke minst av våre kolleger i Dingz.no.

Men å lese anmeldelser er en ting - det å teste et produkt noe helt annet. Du vil kanskje vite mer om hvordan du navigerer i den, eller sjekke om server-delen (SqueezeCenter, tidligere kjent som Slim Server) kjører skikkelig på din PC. For det sistnevnte er du kanskje klar over at du fritt kan laste ned programvaren og teste den ut. Mindre kjent er tillegget SoftSqueeze.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer