Søk flere steder på én gang

Smart nettlesertillegg for Firefox og Internet Explorer.

Med Webmynd kan du bake inn en haug av andre søk i Google-søket. Foto: Colourbox.com
Med Webmynd kan du bake inn en haug av andre søk i Google-søket. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ditt typiske Google-søkeresultat er delt i to - på venstre side finner du treffene Google har funnet, og på høyre side vises relaterte tekstannonser.

Vi har tidligere sett hvordan du kan integrere bilde- og videosøk på hovedsøkesiden i artikkelen 3 triks som gjør Google bedre, men med dagens godbit, Webmynd, får du flere muligheter til å tilpasse høyremargen. I tillegg har utvidelsen flere andre bruksområder.

25 briljante utvidelser til Firefox

Når du har installert Webmynd, velger du hvordan du vil bruke utvidelsen ved å svare på noen kjappe spørsmål. Webmynd fungerer på flere måter:

Tilpass Googles høyremarg

Dersom du valgte å bruke Webmynds utvidelsesfunksjon for Google-søk, kan du tilpasse Googles søkeresultater. Du velger blant en god håndfull tjenester (24 i skrivende stund), som Flickr, Wikipedia, Twitter, YouTube, Digg og så videre, og når du så har utført et Google-søk, utføres det samme søket på alle disse tjenestene, der resultatet vises i høyre marg, slik som dette:

Litt elegant er det også at en eget boks viser søketreffene i din nettleserhistorikk (hvis du ønsker), og det er her Webmynds hovedfunksjon kommer inn i bildet - det fungerer nemlig også som en smart tjeneste for å arkivere nettleserhistorikken din.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer