Solgte 400 PCer etter DinSide-sak

Netshop solgte ut hele lageret av Toshiba billig-PCer på under 12 timer.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide skrev i går ettermiddag om nettbutikken Netshop, som solgte en fullverdig bærbar PC fra Toshiba for 2.990 kroner inkludert mva, uten noen form for fordyrende bindingsavtaler. Etter at vi la ut artikkelen forsvant maskinene i rekordtempo, og snart var hele lageret tømt.

Rekord

- Vi har aldri opplevd maken til pågang. Alle rekorder er knust, og samtlige 400 maskiner var borte på under 12 timer, sier markedssjef i Netshop, Gunnar Hunskaar i en kommentar til DinSide.

Han tror derimot ikke det blir lenge til neste gang vi får se 2.000-tallet i PC-kampanjer.

- 1 kroners PC kommer

- Jeg er overbevist om at i løpet av året vil vi se mange PC-kampanjer der maskiner vil bli solgt til under 3.000 kroner. Det er dessuten sannsynlig at vi snart vil se de første 1-kroners PCene også, med bindingsmodeller til bredbåndsaktører, altså ikke ulikt prismodeller fra mobilmarkedet, fortsetter han.

Zepto har allerede en modell til under 3.000 kroner i sitt sortiment, men den mangler blant annet operativsystem. Denne kan du lese mer om her.

Les også:
- Bærbare vil dø ut
6 bærbare til under 4.000 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer