Solid XBox-kontroller

Trenger du en ekstra gamepad til din splitter nye XBox? Eller liker du ikke den som fulgte med? Thustmaster har en løsning.

Solid XBox-kontroller
Publisert
Sist oppdatert

Thrustmaster er en velkjent produsent av tilbehør til både konsoller og PC, og nå lanserer de flere dingser til Microsofts superkonsoll. Blant disse er ratt, gamepads og en skateboard (!).

Microsofts originale kontroller som følger med XBoxen har vært gjenstand for en god del diskusjon. Noen mener den er stor, klumpete og ubehagelig, andre synes den passer perfekt inn i hånden. Vårt inntrykk etter noen ukers bruk er temmelig positivt, vi synes det går fint an å venne seg til både størrelsen og avstanden mellom knappene. Men hvis du er ute etter et tredjeparts-alternativ, er Thrustmasters Firestorm absolutt noe å vurdere.

Forskjeller?

Størrelsesmessig er Firestorm stort sett identisk med den originale kontrolleren til Microsoft. Så hvis du er ute etter en mindre pad, kan du egentlig bare glemme denne. Videre er den også litt tyngre, og dette synes vi er et positivt trekk – den føles rett og slett litt mer solid.

Plasseringen av knappene og styrespakene er egentlig identisk med Microsofts utgave. Den eneste merkbare forskjellen er at den digitale paden er flyttet litt lenger til høyre. Back- og Start-knappene er nå over hverandre og ikke ved siden av hverandre, men det er ikke noe man tenker spesielt mye over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer