Som skapt for nerden

Endelig en stol som lar deg surfe med komfort.

Lei av brennende lår på grunn av intens laptop-bruk? Foto: yankodesign.com
Lei av brennende lår på grunn av intens laptop-bruk? Foto: yankodesign.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Teknologien er uten tvil med på å forme trender når det kommer til design i hjemmet. Men det ene er at innredningen bør se bra ut, det andre er at innredningen helst bør være tilpasset teknologien.

For ikke å snakke om at innredningen også bør stå i stil med smaken til kona.

Akkurat det siste kan bli en utfordring. Denne laptop-stolen ser tross alt ganske hi-tech ut. Men den er likevel den smarteste surfestolen vi noen gang har sett, og den vil utvilsomt bringe det å bruke laptop i stua til nye, ergonomiske høyder.

Vi er datanerder, må vite.

Stolen er som skreddesydd for enhver laptop-eier som er lei av å sitte i svai over stuebordet (som gjerne er lavere enn sofaen), og som nå kanskje har utviklet rygghall av samme årsak.

I denne kan du lene deg avslappet tilbake, og med laptopen på eget svingfat slipper du i tillegg å risikere brannsår på lårene. For ikke å snakke om hvis du er mann: Gleden over å være reproduserbar selv om du surfer mye.

Det siste kan eventuelt inngå som del av en argumentasjonsrekke hvis du forsøker å overtale kona til å kjøpe deg en slik stol.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer