Sommernyheter fra hp

Selv om sommeren helst forbindes med andre aktiviteter enn de som involverer datautstyr, lanserer hp flere spennende nyheter. Det kommer jo en høst før vi vet ordet av det.

Sommernyheter fra hp
Publisert
Sist oppdatert

Det er tre produktområder hp nå satser kraftig på med denne lanseringen, og alle tre hører til hjemmemarkedet. Vi snakker om rimelige projektorer, smarte alt-i-ett maskiner og en ny rimelig skanner.

Projektorer

Den nye serien heter VP6100, og er basert på DLP, som de fleste av hp sine projektorer.Det er to modeller: VP6110 og VP6120, begge har samme ytre design og kompakte mål på 24x30x9,5 cm, vekt på 3 kg og samme lave 36db støynivå.

Kontrastforholdet er på 1200:1 og det er tilkobling for VGA, S-Video, Component & Composite video og stereolyd.Fjernkontroll følger med og projektorene kan selvsagt monteres i taket.

Forskjellen mellom modellene ligger i oppløsning og lysstyrke. Den minste modellen VP6110 har 800x600 punkters oppløsning og en lysstyrke på 1500 ANSI lumen. Den er tilpasset hjemmebruk med video og spill som fungerer utmerket med denne oppløsningen.

For de som ønsker en høyere oppløsning for andre bruksområder, har modellen VP6120 1024x768 punkters oppløsning og en lysstyrke på hele 2000 ANSI lumen.

Prisene er henholdsvis 14 999 og 19 999 inkl mva og projektorene vil være i salg i løpet av juni.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer