Sommernyheter fra Kodak

NYHET: Kodak har lansert nye kameraer både av den familievennlige typen og for entusiasten, samt en ny skriver for de som ikke vil besøke fotobutikken. Her er oversikten.

Publisert
Sist oppdatert

I februar lanserte Kodak fire nye digitalkameraer, i prisklasser fra 1 500 til rett under 5 000. Allerede nå, et knapt halvår senere, er det igjen duket for nyheter. Disse utfyller de tidligere modellene og gir både pek-og-klikk fotografen og entusiastene, samt de som befinner seg i mellomsjiktet flere alternativer.

Easyshare CX7330

Dette kameraet har 3 megapikslers oppløsning, 3x optisk zoom tilsvarende 37-111 mm på et 35mm kamera, multi-sone autofokus og 16 MB internt minne. Minnekortet som støttes er av typen SD/MMC, og du kan også ta opp kontinuerlig video med 15 fps i QT-format, helt til minnet er fylt opp. Du kan også ta vanlige bilder i sekvens, med 3 bilder pr sekund.

Objektivet går fra f/2.7 i vidvinkel til f/8.7 i tele, og lukkerhastigheten går fra 1/2 til 1/1400 sekund.

Kameraet er meget enkelt i bruk, og er beregnet på familiebruk. Prisen er satt til 2 299 inkl mva og det skal være leveringsklart i løpet av juni.

Easyshare CX7530

Denne modellen har 5 megapikslers oppløsning, forøvrig samme optiske kvaliteter som CX7330. I tillegg har den flere forhåndsinstillilnger for håndtering av forskjellige typer motiver og situasjoner, og kan fyre av sekvenser på opptil 4 bilder med 2,4 bilder pr sekund.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer