Sommertilbud på PCer

I det elendige sommerværet dukker det naturlig nok opp annonser med svært gode tilbud på badedrakter og håndklær. Men det annonseres også gode tilbud på PCer, både bærbare og stasjonære. Er det kanskje lurt å la feriepengene fare og slå til nå? DinSide Data hjelper deg med vurderingene.

Publisert

I mange bransjer er sommeren en periode hvor salgskurvene når bunnen. Derfor ser vi ofte tilbud og kampanjer på kurante produkter, så hvis du har feriepenger til overs, kan det være gode muligheter for et varp.

Men tilbudene består gjerne av en blanding av både kurante og mindre kurante varer. Derfor kan det være lurt å være ekstra påpasselig så du ikke kjøper katta i sekken. Vi skal her se på et par ting du bør være oppmerksom på.

På vei ut

Når høsten kommer lanseres gjerne nye modeller litt ute i sesongen. Derfor må de gamle modellene selges ut i løpet av sommeren for å gi lagerplass og likvide midler til nye innkjøp. Dette kan være den beste tiden for å få mest for pengene: Du får det nest nyeste til lavest pris og samtidig full garanti fra leverandøren.

Det du må være oppmerksom på, er om det virkelig er det nest nyeste som tilbys. Noen ganger kan det være enda eldre maskiner som selges, og da vil som regel ikke levetiden og nytteverdien være på høyden. Prisen bør i slike tilfeller være vesentlig lavere enn både de nyeste og nest nyeste modellene.

Vi har sett annonser for bærbare PCer under 10.000 inkludert moms. Dette er kjente merker med 150 MHz Pentium MMX-prosessor som tidligere lå på rundt 15.000 pluss moms. Dette kan være et godt valg hvis modellen ellers er et riktig valg med hensyn til størrelse, vekt og ytelse. For epost, skriving og andre enkle oppgaver på reiser er dette absolutt til å leve med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer