Søndagssurfen: Google

Hvis du trodde Google bare er et tekstfelt og en søkeknapp må du lese dette - det finnes nemlig drøssevis av tjenester som vi tar en titt på denne søndagen.

Søndagssurfen: Google
Publisert
Sist oppdatert

Google har tatt verden med storm. Uten å bruke en krone i markedsføring ble søkemotoren verdens desidert mest populære, og ble for noen år siden kåret til verdens sterkeste merkevare, foran Coca-Cola. Uttrykket "å google" har blitt synonymt med å søke på nettet, og Googles maskiner utfører flere hundre millioner websøk hver eneste dag.

Men, Google er så mye mer enn bare å søke i websider. Du kan også søke etter bilder, nyheter og etter at Google kjøpt opp Deja, er det også mulig å søke i newsgrupper etter informasjon. Det kan være vel så informativt som å søke i websider!

Men det stopper ikke her - Froogle er en søkemotor som lar deg søke etter produkter for å finne de beste prisene. I tillegg samler søkemotoren inn omtaler; det være seg omtaler fra respekterte nettsteder eller brukererfaringer rundt om på nettet, og gir produktene totalkarakter av fem. Her ser du et eksempel på søk etter hodetelefonmerket Grado.

Sliter du ofte med å finne filer, epost etc., har Google også et eget skrivebordssøk, som lar deg søke igjennom din egen datamaskin. Dersom du er usikker på hvordan et ord staves, kan Google Suggest hjelpe deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer